Open van 17 maart tot 30 oktober 2023.

 

Camping ’t Kopske is 1,2 hectare groot en verdeeld in drie velde 42 ruime, niet afgebakende zon- en schaduwplaatsen. Sanitair voorzien van douches en wastafels. Het gebruik van warm water bij de douches en in de afwasgelegenheid is bij de prijs inbegrepen.

 

Voor wie is de camping?

Jong en oud

De camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Naast de camping is een grote speeltuin met vrij toegang, gelegen bij een pannenkoekenhuis Koeckers waar je terecht kunt voor heerlijke pannenkoeken, salades, belegde broodjes of gewoon een kopje koffie op het terras. Wilt u iets actiefs doen met het hele gezin dan is de koeckers-golfbaan een leuke ervaring voor jong en oud. Een mini golfbaan met maar liefst 18 holes.

Gasten van onze campig kunnen 10% korting krijgen, bij Koecker pannenkoekenhuis, doormiddel van een kortingsbon. Ook geldig voor de minigolfbaan en fiets of step huur.
Dit alles maakt de camping ook heel aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen. Voor hen hebben we een apart veld met o.a. een zandbak.

De camping is overzichtelijk en het is er rustig. Dat maakt de camping aantrekkelijk voor jong en oud.

Fietsers en wandelaars

Komt u de de camping te voet of met de fiets bezoeken?

Voor een trekkerstentje is altijd plaats.De camping is van alle gemakken voorzien.

• Elke standplaats heeft een elektriciteitsaansluiting van 6, 8 of 10 ampère.
• Verspreid over de camping bevinden zich meerdere watertappunten.
• Op het watervogelveld zijn 10 plaatsen die liggen aan het Markkanaal.
• Voor elektrische fietsen zijn oplaadpunten aanwezig. 
• Ook uw huisdier is welkom, in overleg, mits aangelijnd en onder controle.
• De camping ligt dicht bij een mooie mountainbike route door de Vrachelse heide en boswachterij Dorst. Ideaal voor de fietsliefhebber die avontuur zoekt. 

Met uitstekende faciliteiten en omringd door het typische Brabantse landschap is camping 't Kopske aantrekkelijk voor iedereen.

Natuurliefhebbers

Houdt u van vissen, dan kunt u – met visakte – terecht aan het naastgelegen Markkanaal. Op een afstand van 2 km ligt tevens een forellenvisvijver. Bent u wandelaar, fietser of vogelaar, dan zult u met volle teugen genieten van de rijke fauna op de camping, in het nabijgelegen bos, de Vrachelse Heide en boswachterij Dorst.

reserveer hier

 

of bel 06 13142151

Plattegrond

 plattegrond kopske website

Waardering gasten

laat uw review achter