Open van 2 april tot 3 oktober 2021

 

Camping ’t Kopske is 1,2 hectare groot en verdeeld in drie veldjes met 43 ruime, niet afgebakende zon- en schaduwplaatsen. Sanitair voorzien van douches en wastafels. Het gebruik van warm water bij de douches en in de afwasgelegenheid is bij de prijs inbegrepen.

 

Coronaregels camping ’t Kopske seizoen 2021

 Geachte gasten,                                                                 

Uw en onze gezondheid gaan bij het kamperen boven alles. Het Coronavirus mag geen kans krijgen op onze camping. Het moet hier veilig zijn voor een ieder. En, nog los daarvan, als er hier besmettingen zouden plaatsvinden, dan moet de camping terecht gesloten worden. Daarom vanuit onze zorg en verantwoordelijkheid het volgende:

De basis is dat we op GEPASTE AFSTAND  – 1,5 m – van elkaar blijven.

BEZOEK ontvangen kan, maar dan hebben we het over per dag tegelijkertijd max. 2 volwassenen en max. 3 kinderen (<12); allen uit één huishouden.  Het bezoek dient in het kader van overzichtelijkheid,  de dag van tevoren bij ons te worden aangemeld.

Bij LOGEREN (max. 1 bijzettentje) gelden dezelfde regels (max. 2 volw. en 3knd uit één huishouden).

De DOUCHES zijn open tot 22.30 uur.  Er mogen tegelijkertijd maximaal 3 personen in het douchegebouw – er zijn 3 douches - aanwezig zijn.  Daarom  kan men beter tandenpoetsen bij de afwasbakken.

Bij de ingang van het douchegebouw kan men de aanwezige  badge ophangen, waarmee wordt aangegeven dat men aan het douchen is.

I.v.m. de reinheid – nu helemaal belangrijk - graag  haarresten op het rooster met toiletpapier verwijderen.

De  warme provisorische BUITENDOUCHE houden we  voorlopig ook nog in gebruik. Makkelijk om kinderen voor het naar bed gaan,  af te spoelen.

De HANDGREPEN VAN DE TOILETDEUREN en DEUREN IN DE DOUCHE-RUIMTE kunnen met  de aanwezige reinigingsdoekjes schoongemaakt worden.  

Bij de AFWASPLAATS  is het aantal plaatsen vanwege de onderlinge afstand, teruggebracht van 4 naar 3 en het is de uitdrukkelijke bedoeling dat het, in verband met ieders gezondheid, aldaar niet te druk wordt. Anders dienen we in ieders belang overgaan tot afwassen bij de eigen kampeerplaats.

De  RECREATIERUIMTE  is gesloten. Wel mag u er een boek ophalen. Dit kunt u met de beheerders overleggen.

Een mogelijk latere landelijke versoepeling van regels, kan betekenen dat we op dat moment mogelijk ook hier een aantal aanpassingen zullen doorvoeren.

Tenslotte, wanneer een ieder  met het bovenstaande rekening houdt, is er sprake van een veilige situatie waarin we allen van ons verblijf alhier kunnen genieten.

Alvast onze dank.

Josee en Ronald, Ada en Machiel en Els en Gert Jan.          24 maart 2021.

 

 

Voor wie is de camping?

Jong en oud

De camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Naast de camping is een grote speeltuin met vrij toegang, gelegen bij een pannenkoekenhuis waar je terecht kunt voor heerlijke pannenkoeken, salades, belegde broodjes of gewoon een kopje koffie op het terras. Wilt u iets actiefs doen met het hele gezin dan is de leuke koeckers golf baan een leuke ervaring voor jong en oud. Een adventure (mini) golfbaan met maar liefst 18 holes.

Gasten die op de camping kamperen krijgen 10% korting bij het pannenkoekenhuis, voor de koeckersgolfbaan en voor fietsen- of steppenhuur.
Dit alles maakt de camping ook heel aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen. Voor hen hebben we een apart veld met o.a. een zandbak.

De camping is overzichtelijk en het is er rustig. Dat maakt de camping aantrekkelijk voor jong en oud.

Fietsers en wandelaars

De camping met de fiets of te voet aan doen? Voor een trekkerstentje is altijd plaats.

De camping is van alle gemakken voorzien.
• Elke standplaats heeft een elektriciteitsaansluiting van 6, 8 of 10 ampère.
• Verspreid over de camping bevinden zich meerdere watertappunten.
• Op het watervogelveld zijn 10 comfort plaatsen, die liggen aan het Markkanaal.
• Voor kanoërs is een kanosteiger aanwezig.
• Voor het vertier van de kinderen is een zandbak en een tafeltennistafel aanwezig.
• Het naastgelegen Pannekoekenhuis, de Koeckers, biedt niet alleen een menukaart met 230 verschillende pannenkoeken, maar ook een spannende speeltuin en mini golf.
Gasten van de camping mogen gratis gebruikmaken van de speeltuin tijdens de openingstijden van het restaurant. Sluitingstijd van de speeltuin is 20:00 uur.
• Voor elektrische fietsen zijn oplaadpunten aanwezig. 
• Ook uw huisdier is welkom, in overleg, mits aangelijnd en onder controle.
• De camping ligt dicht bij mooie mountainbike route door de Vrachelse heide en boswachterij Dorst. Ideaal voor de fietsliefhebber die avontuur zoekt. 

Met uitstekende faciliteiten en omringd door het typische Brabantse landschap is camping 't Kopske aantrekkelijk voor iedereen.

Natuurliefhebbers

Houdt u van vissen, dan kunt u – met visakte – terecht aan het naastgelegen Markkanaal. Op een afstand van 2 km ligt tevens een forellenvisvijver. Bent u wandelaar, fietser of vogelaar, dan zult u met volle teugen genieten van de rijke fauna op de camping, in het nabijgelegen bos, de Vrachelse Heide en boswachterij Dorst.

reserveer hier

 

of bel 06 13142151

Plattegrond

 plattegrond 2020

Waardering gasten