Camping 't Kopske

Het eerste veld, met 17 plekken, staat bekend als het familieveld, waar de centraal gelegen zandbak een uitnodigende sfeer creëert voor gezinnen. Hier vind je stroomvoorzieningen van 10 Ampère, wat comfortabel is voor diverse behoeften.

Veld twee, met 15 rustige plekken, omarmt je met rustieke bomen die een idyllisch middelpunt vormen, waarin een hangstoel uitnodigt tot ontspanning. Hier zijn stroomvoorzieningen van 6 Ampère beschikbaar, wat meer dan voldoende is voor een aangenaam verblijf op deze vredige plek. Daarnaast heeft dit veld ook een jeu-de-boulesbaan, waardoor er naast de kampeerervaring ook ruimte is voor ontspanning en vermaak in de buitenlucht.

Het derde veld biedt 10 serene plekken direct aan het Markkanaal, waar rust en natuur hand in hand gaan. Ook hier zijn voorzieningen voor elektriciteit beschikbaar, met een stroomaansluiting van 10 Ampère.

De hele camping is doordrongen van de schoonheid van de omringende natuur. Naast de kampeerplekken vind je een recreatieruimte, uitgerust met een koelkast, diverse spellen en zelfs een televisie. Een oase van ontspanning voor iedereen die even wat verkoeling of vermaak zoekt.

Elke plek is een toegangspoort tot de Brabantse gastvrijheid en ruimte. De uitgestrekte velden bieden een unieke ervaring, of je nu kiest voor een gezinsveld, een rustig plekje onder de bomen, of een serene locatie aan het kanaal.

Camping 't Kopske nodigt je uit om te genieten van rust, ruimte en een unieke kampeerervaring, weg van de drukte van alledag.

 

reserveer hier

 

of bel 06 13142151

Plattegrond

 plattegrond kopske website

Waardering gasten

laat uw review achter