Adres:

Postadres: Ruiterspoor 75
4911 BA Den Hout (Plan uw route) Zie beschrijving hieronder ivm. verandering verkeersbelemmeringen.

De camping bevindt zich achter het huis op Ruiterspoor 71

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06-13142151

Openingstijden:

Open van 29 maart tot 1 oktober 2024

.

De receptie is open van 9:30 tot 11:00 uur

en van 13:00 tot tenminste 14:00 uur.

Tussen 18:00 uur en 19:00 uur zijn wij aan het eten.

 

 

ROUTEBESCHRIJVING vanaf A27 en A59 naar ’t KOPSKE  

Geachte kampeerders,

Even informatie hoe een ieder vanuit het noorden en oosten het gemakkelijkst bij de camping kan komen. De gemeente heeft namelijk in haar wijsheid besloten dat de Vrachelsestraat vier(!) nieuwe verkeersbelemmeringen moet krijgen die simpelweg dwingen tot niet meer dan 30 km per uur.

Die zuilen zijn inmiddels geplaatst en een goede chauffeur – zo beschouw ik mijzelf ook – moet met zijn caravan al slingerend door twee bermen om elk van deze barrières te omzeilen. En dan moet de bijrijder ook nog de auto uit omdat de chauffeur niet alles kan overzien. Deze ervaring willen we jullie besparen.

Als jullie vanaf de afslag Oosterhout-Dongen (A27) komen , dan die weg (max 70 km p/u) – Bovensteweg geheten – blijven volgen. Na zo’n 1,5 km bij de stoplichten rechtdoor. Bij de volgende stoplichten de weg ook blijven volgen; de weg maakt een bocht naar rechts en heet opeens Weststadweg. Bij de rotonde (de Bromtol) uitgekomen – het worden op dit moment twee rotondes naast elkaar – de rotondes bijna helemaal rond richting Den Hout. Daar waar in het begin van Den Hout een weg naar links gaat, gaat er een paar meter verder ook eentje naar rechts; een soort parallelweg. Die moeten jullie nemen (Houtse Heuvel) en die gaat na de eerstvolgende kruising over in Ruiterspoor. Jullie rijden op die weg het dorp uit en na ongeveer een kilometer komt er een kruising. Jullie gaan daar links richting de parkeerplaats van het Pannekoekenhuis. Als je daar de bocht volgt en naar beneden rijdt, zie je rechts in de hoek de ingang van de camping.

Als jullie vanaf de afslag Made-Oosterhout (A59) komen, dan de weg naar Oosterhout nemen. Die heet daar ook de Weststadweg. Bij de rotonde (de Bromtol) aangekomen, (vrijwel) direct naar rechts naar Den Hout. Daar waar in het begin van Den Hout …. (zie verder bij de aanwijzing hier boven).

Er zijn mensen die bij de afslag Made-Oosterhout op hun TomTom vertrouwen. Die krijgen de enige kasseienstrook in de verre omtrek te verstouwen, dus kan men beter onze aanwijzingen.opvolgen.

Dit verhaal is veel te uitgebreid. Maar ik maak het liever zo duidelijk mogelijk om te voorkomen dat jullie per ongeluk bij een concurrent de camping oprijden.

Met vriendelijke groet, John

(Met dank aan Gert-Jan voor deze geweldige route beschrijving).

 

reserveer hier

 

of bel 06 13142151

Plattegrond

 plattegrond kopske 2024

Waardering gasten

laat uw review achter