Camping ’t Kopske is rustig gelegen en direct omgeven door heide, bos, weiland en water. Op een afstand van 1,5 km vindt u het rustieke dorpje Den Hout. Maar op de fiets bent u ook binnen 10 minuten in Oosterhout met haar levendige winkelcentrum, aantrekkelijke restaurants, terrasjes en cafés. Voor cultuur kunt u in Oosterhout terecht bij theater ‘De Bussel’, het Speelgoedmuseum op Stelten, Bakkerij Museum Oosterhout en Brabants Museum Oud Oosterhout.

De Koeckers

Naast de camping ligt pannenkoekenhuis de Koeckers, een belevingsrestaurant voor jong en oud. U kunt hier heerlijk genieten van een pannekoek in één van de mooie themaruimtes. Er is binnen een leuke speelgrot en buiten een grote speeltuin aanwezig met schommels, trampolines, glijbanen en een springheuvel. Er bevindt zich ook een schitterende Koeckersgolf (adventure golf) van 18 holes. Tevens kunt U hier steppen en fietsen huren. Bekijk de website voor meer informatie www.koeckers.nl
Bent u te gast op onze camping dan kunt u met korting eten of een activiteit beleven bij de Koeckers. Vraag bij de receptie naar een kortingsbon.

Breda, Drimmelen en Biesbosch

Op slechts vijf kilometer vanaf Den Hout ligt Baroniestad Breda met haar historische stadshart met een keur aan restaurants, terrassen, uitgebreide winkelcentrum, Chassé-theater en bioscopen. Vanaf Drimmelen kunt u rondvaarten maken door natuurgebied de Biesbosch, eventueel met wandeltocht onder leiding van een gids. In Drimmelen kunt u ook zelf een bootje huren of een terrasje pikken met uitzicht op de rivier de Amer en de oude- en nieuwe jachthaven.

Evenenmentenparken

en bezoek aan de De Efteling in Kaatsheuvel of Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek altijd een succes.

Golf

Speelt u golf, dan bent u binnen enkele minuten op de 9 en 18 holes golfbaan van Landgoed Bergvliet.

Visvijver

Op 2 km afstand is een visvijver, waar op forel gevist kan worden.

MTB routes

In de directe omgeving bevinden zich vele routes.

Kinderdijk

Slechts op 35 km kun je de prachtige Hollandse molens bezoeken

 

reserveer hier

 

of bel 06 13142151

Plattegrond

 

Waardering gasten

laat uw review achter